info@itckep.com

0 216 349 2208

Gösterim: 627

 

 

Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen Mobil KEP Uygulaması, kullanıcıların hizmetine sunuldu. Google Play ve App Store’dan saniyeler içinde indirilebilen Mobil KEP Uygulaması ile TÜRKKEP, kullanıcılarına cep telefonları üzerinden yasal, güvenli, kolay ve tek tıkla KEP iletişimi imkânı sunuyor. 

Yenilikçi çözümlerimizle sektörün öncüsü olmaya devam ediyoruz. Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve sektörde bir ilk olan Mobil KEP Uygulaması Android ve IOS kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Uygulama sayesinde tüm Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) iletileri artık mobil telefon üzerinden yönetilebiliyor. Kurulduğu günden bu yana resmî iletişimi dijitalleştirerek yasal ve güvenli bir eksene taşıyan ITCKEP, Mobil KEP Uygulaması sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Gelen ve giden tüm KEP iletilerinin kolaylıkla kontrol edilebildiği Mobil KEP Uygulaması, kullanıcılara tek tıkla KEP iletişimi imkânı sunuyor. KEP adresi ve şifre bilgileriyle giriş yapılabilen mobil uygulama üzerinden tüm resmî iletilere güvenle erişilebiliyor. Filtreleme özelliği sayesinde belirli tarih aralığındaki KEP iletisine ulaşma imkânı da sağlayan Mobil KEP Uygulaması ile ileti detayında yer alan dokümanlar cep telefonlarına indirilebiliyor. Mobil KEP Uygulaması ile KEP iletisinin “Delil Detay” alanında yer alan ileti delilleri görüntülenebiliyor ve 20 yıl boyunca saklanan deliller sayesinde KEP süreçleri mobil telefonlar üzerinden güvenle sürdürülebiliyor. Tüm resmî elektronik yazışmaların mobil olarak yürütülebildiği Mobil KEP Uygulaması, resmî iletişim süreçlerinin zaman ve mekândan bağımsız olarak ilerletilmesini sağlıyor. 

YILDIZ: “KEP İLETİŞİMİNİ BAMBAŞKA BİR BOYUTA TAŞIMIŞ OLDUK”

Her zaman bir adım önde olmayı ve daha ileriyi görmeyi kendimize amaç ediniyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek Mobil KEP Uygulamasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ar-Ge merkezimiz tarafından geliştirilen Mobil KEP Uygulaması ile resmî KEP iletişimini bambaşka bir boyuta taşımış olduk. Uygulama ile kullanıcılarımıza zaman ve mekândan bağımsız, rahat, konforlu ve güvenli resmî iletişim olanağı sunuyoruz. Mobil KEP Uygulamasını oldukça kolay, anlaşılır, modern ve günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladık. Kullanıcılarımız mobil telefonlarına indirecekleri uygulama ile gelen ve giden KEP iletilerini kontrol edebilecek ve ileti detayında yer alan dokümanları tek tıkla indirebilecekler. Ayrıca iletilerini diledikleri an kontrol edip yönetme imkânı da bulacaklar. ITCKEP olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi teknolojiler geliştirmeye ve ülkemizin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Mobil KEP uygulamasını indirmek için;

 

Apple Mobil Uygulaması     Google Android Uygulaması